Selskap & bryllup

Vi sørger for at den store dagen blir uforglemmelig.

Vi hjelper deg

Vøringfoss Hotel har lokaler til både store og små selskap, og hjelper deg med å skape de perfekte rammene for den store dagen.

Vi serverer kortreist mat laget på ferske, lokale råvarer og har et vertskap som gjør alt for at selskapet ditt blir perfekt – enten du skal arrangere barnedåp, gjøre stas på en konfirmant eller feire bursdag eller bryllup.

Selskapslokale

Vi hjelper deg med arrangementet ditt, enten du ønsker et intimt selskap for de nærmeste eller storslått fest. Vi er vertskap for arrangementer med opp til 250 gjester, og med fjorden rett utenfor vinduet får du de perfekte rammene for din neste fest.

Mat og drikke

Restauranten på Vøringfoss Hotel, Onen, byr på mat og drikke laget på råvarer fra lokale leverandører. Vi har egne festmenyer, men skreddersyr selvfølgelig meny og drikke etter ønske.

Julebord

Julebordet på Vøringfoss Hotel byr på tradisjonsrik og hjemmelaget julemat – det kjennes på smaken. Kjøkkensjefen røyker pinnekjøttet selv og kan by på deilige retter som lammerull, okserull, røykelaks og gravlaks.

Bryllup

Drømmer du om din egen brudeferd i Hardanger? Vi hjelper deg med planlegging og tilrettelegging av drømmebryllupet ditt, enten du vil ha en storslått festmiddag eller en intim feriring med de nærmeste.

Send forespørsel

Send oss en melding og fortell oss litt om evenementet ditt, så kommer vi tilbake til deg.

[contact-form-7 id=»245″]

For deg som er glad i vakker natur, nydelig kortreist mat og sterke naturopplevelser.

Våre rom

Lune rom med utsikt mot fjord og fjell.

Opplev Norge på sitt vakreste

Vøringfoss Hotel Logo