Mat og drikke
Hardanger har ein lokal mat- og drikkekultur med lange tradisjonar. Vi serverer nydeleg og kortreist mat laga på heilt ferske, lokale råvarer.
Hardanger har ein lokal mat- og drikkekultur med lange tradisjonar. Vi serverer nydeleg og kortreist mat laga på heilt ferske, lokale råvarer.
Det er i vår restaurant Onen vi serverer frokost, lunsj og middagsbuffet. Våre kokkar lar seg inspirere av Hardangers mattradisjonar når dei planlegg og serverer måltider til gjestane våre. Fra restauranten kan du òg ta turen ut til vår uteservering, der du har Hardangerfjordens beste utsikt over høge fjell og djupe fjordar. Om du har noko særskilt planlagt skreddersyr gjerne kokkane våre ei unik matoppleving til dykk.
I baren kan du nyte noko forfriskande etter råd frå vår dyktige barsjef og følge med på det som skjer på bryggekanten rett utanfor.
Lune rom med utsikt mot fjord og fjell.